Inredningstips badrum

Hur du väljer att inreda ditt badrum och vilka detaljer du väljer avgör vilken stil ditt badrum kommer att få. Gammaldags badrumsinredning har blivit mer och mer populär, både hemma hos privatpersoner och på restauranger. Det blir en härlig mix av nytt och gammalt när du väljer den gammaldagsa badrumsinredningen i en nyrenoverad toalett.
Det finns många olika stilar att välja mellan när man ska inreda sitt badrum. Här får du inredningstips till badrum.

5 stilar för badrumsinredning

  • Gammaldags badrumsinredning
  • Skandinavisk badrumsinredning
  • Modern badrumsinredning
  • Industriell badrumsinredning
  • Lantlig badrumsinredning

Gammaldags badrumsinredning

Vår personliga favorit är den klassiska och lantliga badrumsinredningen, det blir en vacker klassisk stil fast med nya badrumsmöbler som toaletter, tvätt- och badkarsblandare och handfat. Hos Sekelskifte.se hittar du badrumsinredning som hjälper dig skapa ett nytt badrum i en gammaldags stil.

Fixa stilen – inredning badrum

Ska du inte renovera finns det enkla knep som du kan göra för att fixa till ditt badrum. Oavsett val av stil kan man köpa svensk badrumsinredning som hjälper till att fräscha upp och förnya ditt badrum. Inredning till badrum behöver inte vara dyrt, det finns olika priser och märken att välja mellan. Ikea.se har inredning till badrum för alla behov och olika stilar.

Tänk på att små detaljer förhöjer inredningen. Byt kommoder, duschblandare, handtag och andra små detaljer som lyfter ditt badrum. Något som många glömmer är att byta eluttag och strömbrytare, det är små detaljer som gör rummet. Det är viktigt att allt är ordentligt gjort och genomtänkt för att kunna skapa den stil man är ute efter.

Inredning till badrum

Det finns andra detaljer som man bör tänka på när man vill inreda sitt badrum. Här nedan ger vi dig våra bästa inredningstips för badrummet.

Textilerna i badrummet

Välj färg, på handdukar och badrumsmatta, efter den stil du har valt. Är det ett modernt eller industriellt badrum du är ute efter - välj då färger som vitt, svart, beige eller grått. Är det en gammaldags badrumsinredning du vill åt ska du satsa på behagliga färgtoner som ljusrosa, grön, blått och beige.

Färg på detaljer

Välj färg och material på dina beslag, blandare och andra detaljer efter din valda inredningsstil. Till en gammaldags badrumsinredning passar mässing väldigt bra, till den lantliga och romantiska inredningsstilen passar det utmärkt att använda sig av trämaterial.

Badrumsmöbler

Badrumsmöbler ska ha bra och smart förvaring, men utseendet spelar också roll. Du bör välja efter hur möblerna ser ut om du vill uppnå en viss stil i ditt badrum. Det finns många olika stilar på olika badrumsmöbler vilket kan göra det svårt att veta vad du ska välja. På Ikea.se kan du få badrumsinspiration som hjälper dig skapa ditt perfekta badrum.

Växter ger liv

Oavsett hur du har valt att inreda ditt badrum bör du använda dig av olika växter. Gröna växter ger liv och gör ditt badrum extra fint.