Inredning Kontor

Inredning till ditt hemmakontor

Det finns många anledningar till att ha ett kontor hemma, oavsett om du jobbar hemifrån eller bara slösurfar. Med ett hemmakontor behöver du aldrig mer surfa i en dålig position, som till exempel från sängen, soffan eller köksbordet. Här har vi tagit fram några inredningstips på hur du skapar ett mysigt och inspirerande kontor på hemmaplan.

Inredningstips

Kontorsstolen är A och O

Det absolut viktigaste när man ska inreda kontoret är att välja en kontorsstol som man sitter ordentligt i, och som samtidigt är bekväm. Vi är särskilt förtjusta i ergonomiska kontorsstolar, och framförallt RH Logic 400 som finns hos DPJ.se. Vi vill särskilt rekommendera denna för att kontrosstolen rent ergonomiskt är fulländad. Men DPJ över lag har mångda moderna och snygga kontorsstolar, samtidigt som de är ergonomiska – något som inte är alltför vanligt!

Höj och sänkbart skrivbord

Vi kan verkligen rekommendera ett höj- och sänkbart skrivbord, eftersom det gör att du kan variera din arbetsposition under dagen. Dessutom sägs det att man går ner i vikt och får mycket bättre hälsa om man står upp och arbetar en liten stund varje dag. Här kan du läsa mer!

Enkelt och stilrent med en twist

I det enkla bor det vackra” hade Ernst Kirchsteiger sagt, och visst ligger det mycket i vad han säger. Vi rekommenderar att man satsar på basmöbler, såsom skrivbord, skrivbordsstol etc. i basfärger som svart eller vitt, och att man har mer färg på inredningsdetaljerna, som till exempel på mattor, gardiner etc. Det gör att man enkelt kan byta och göra om, när man tröttnar på det färggranna.